Orbán Szerencsen is elmondta: Európa komoly bajban van

Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen emberek kezébe Magyarország sorsát – buzdította a Fidesz híveit.

MN
2018. 03. 19. 21:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni és a jövőt bebiztosítani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Borsod megyei Szerencsen. A kormányfő Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán a helyi fideszes jelölt, Koncz Ferenc támogatására buzdította a helyieket, és azt mondta: Európa komoly bajban van.

Lehet, hogy ez Szerencsen kevésbé nyilvánvaló, de a modern technológia segítségével mindenki láthatja, hogy „milyen állapotok vannak”, és azt is, hogy kevés ország tudta magát megvédeni ettől. „A lengyelek, a csehek, a szlovákok, mi még azért jól álljuk a sarat” – mondta Orbán, aki szerint Magyarország azért tudta magát megvédeni a közelebbről meg nem nevezett veszedelemtől, mert a parlamentben olyan többség volt az elmúlt időszakban, hogy nem lehetett őket sem megfélemlíteni, sem megzsarolni.

A miniszterelnök szerint ők rendet akarnak, nyugalmat és munkát. A hallgatóságnak azt mondta: jól ismerik őket, tudhatják azt is, hogy nem hibátlanok, de van néhány dolog, amiben erősen hisznek, és szerinte az ország jövője ezen a néhány dolgon fordul meg. „Három egyszerű dologban hiszünk, ez a munka, a család meg a hazánk” – mondta Orbán Viktor, aki szerint ezt a három dolgot kell szolgálni, képviselni. „Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen, vagy arra nem is vállalkozó emberek kezébe Magyarország sorsát” – buzdította szavazásra a Fidesz híveit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.