Pluszpénzt kapnak a postások az Erzsébet-utalványok kézbesítéséért

Az összeg eltér, ha csak értesítőt hagynak a címen. Május elején érkezik majd a jutalom.

MN
2018. 03. 14. 19:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb levelet kaptak a postások a múltkori után: akkor az Erzsébet-utalványok kézbesítésének határidejéről tájékoztatták őket, szerdán pedig arról, hogy pénzt is kapnak a kihordásért – írja a 24.hu.

A portál szerint a levélben szerepel, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett a kézbesítendő küldemények mennyisége, és a Magyar Posta Zrt. vezetése úgy döntött, extrajuttatással ismerik el a munkatársak többletteljesítményét. Az állami cég így 200 millió forintot oszt szét.

Eltérő az összeg, ha sikeresen kézbesítik a 10 ezer forint Erzsébet-utalvány tartalmazó borítékot, illetve ha csak értesítőt hagynak a címen – előbbi esetben darabjáért 50, utóbbinál csak 20 forint jár.

A pluszpénz az áprilisi fizetéssel, május elején érkezik. A posta a levélben megjegyzi: a kifizetés feltétele, hogy a küldeményfajtát a kézbesítési szabályoknak megfelelő minőségben, határidőre kell kivinni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.