Rángatták és megütötték a Magyar Nemzet tudósítóját a „békemeneten”

A vonulókat biztosító őrök bántalmazták munkatársunkat, miközben Bayer Zsoltot és Széles Gábort kérdezte. Bayer közben csak nevetett.

MN
2018. 03. 15. 12:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőteljesen megütötték a bordáját a Magyar Nemzet tudósítójának, Unyatyinszki Györgynek a „békemeneten”. Az éppen kérdéseket feltevő kollégánkat meg is rángatták, fájó pontján szorongatták. Az elkövetők a rendezvényt biztosító őrök voltak, a meneten vonuló Orbán-hívek közben hangosan szidalmazták kollégánkat. Felvételek is készültek az esetről. 

A jelen lévő tudósítók tudósítónkat és a biztonsági őröket is kérdezték a történtekről, az egyik CÖF-ös (Civil Összefogás Fórum) biztonsági pedig mosolyogva ezt a magyarázatot adta:

túl sokat kérdezett, egyre csak kérdezett, és ezzel feltartotta a tömeget.

A szekuritis azt is felrótta a Magyar Nemzet munkatársának, hogy az incidens után is mosolyog. 

Kollégánk így írta le a történteket: „Odamentem kérdezni Fricz Tamáshoz és Széles Gáborhoz Kósa-ügyben. A Bem téren ugyanis azt mondta Fricz Tamás, hogy hírhamisítást csinált a Magyar Nemzet. Ezt fenntartották, dacára annak, hogy Kósa Lajos is elismerte a megáĺlapodást Szabónéval. Majd áttértem a Fidesz eredménykommunikációjára, hogy a Demokrata a fideszes fórumokon milyen kis füzettel támogatja a pártot, sorolva az eredményeket, aminek a fele uniós forrás, a kastélyprogram kapcsán pedig Orbán Viktor miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a kastélya lemaradt a felsorolásból.

Ezek már láthatóan nem tetszettek nekik, végül az egyik CÖF-ös aktivista (mellényben) megpróbált elrángatni. Nem hagytam magam, folytattam a kérdezést. Ekkor megjelent egy biztonsági őr is, de a lökdösés közben is tovább kérdeztem. Mikor már több biztonsági őr körbevett, akkor markolt rám a bordámnál az egyik. Szóltam, hogy hagyja abba, de a nemi szervemre is rámarkolt, úgy tolt. Mikor már hárman fogtak, egyikőjük bordán vágott. Folytattam ugyan, de csak kirángattak. Bayer Zsolt pedig közben csak nevetett. Hiába kérdeztem, nem válaszolt.”

A békemenet résztvevői egyébként azt tanácsolták a biztonsági embereknek, hogy dobják be kollégánkat a Dunába.

Percről percre követtük az ünnepi eseményeket:

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.