Rossz hír a Nyugati pályaudvar használóinak

Szombaton karbantartás miatt számos vonat nem oda érkezik, és a menetrend is változik. Tájékozódni kell.

MN
2018. 03. 21. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 24-én, szombaton felsővezeték-karbantartás miatt a Nyugati pályaudvarra érkező és onnan induló több vonat menetrendje és végállomása is változik a Mávinform közlése szerint.

A részletek: ezen a napon a Budapest–Esztergom vonalon a vonatok – a Nyugati pályaudvar helyett – Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek.

A Budapest–Vác–Szob vonalon a zónázó vonatok megállnak Felsőgöd, Dunakeszi-Gyártelep, Rákospalota-Újpest, Istvántelek megállóhelyeken, illetve összevonva közlekednek Rákosrendező érintésével, majd folytatják útjukat Zuglón át a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon a ceglédi állomásig. A személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A reggeli gyorsított vonatok Vác felől Rákospalota-Újpestig közlekednek.

A Budapest–Vác–Szob vonalon a nemzetközi vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak, és oda érkeznek. Néhány vonat március 23-án és 25-én, pénteken és vasárnap is a Keleti pályaudvarra érkezik, illetve onnan indul.

A Budapest–Veresegyház–Vác vonal járatai Rákospalota-Újpest állomásról indulnak és addig közlekednek.

A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza, illetve a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő minden InterCity vonat, valamint a lajosmizsei személyvonatok Zugló megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek. A sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is futnak be. A zónázó vonatok összevonva közlekednek Rákosrendező érintésével, majd folytatják útjukat a 70-es vonalon Szobig. A monori személyvonatok Kőbánya-Kispestig járnak, és onnan indulnak. Néhány vonat már március 23-án és 25-én is csak Zuglóig közlekedik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.