Semjén Zsolt vértanúhalált vizionált magának

Szerinte a brüsszeli bürokraták esküdt ellenségei a kereszténységnek.

MN
2018. 03. 20. 19:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A brüsszeli bürokraták, akik egyébként esküdt ellenségei a kereszténységnek, bűntudatot akarnak kelteni bennünk, mondván, hogy az a jó ember, aki befogadja a migránsokat, és az a rossz ember, aki nem fogadja be” – írja Facebook-posztjában Semjén Zsolt, a luxusvadászatával botrányt okozó miniszterelnökhelyettes.

Semjén országjárása abonyi állomásának kapcsán fejtette ki gondolatait a migrációról. „Timmermans úr (Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke) annyira jó ember, hogy ő vállalja annak a kockázatát, hogy az én gyerekemet fölrobbantsák. Avramopulosz EU-biztos úr annyira jó ember, hogy ő vállalja annak a kockázatát, hogy az itt élők lányait megerőszakolják. És Juncker úr annyira jó ember, hogy vállalja annak a kockázatát, hogy mi vértanúk legyünk” – vizionált maga és környezete számára Szent István-i halált a miniszterelnök-helyettes.

Semjén ma egyébként azzal került be a hírekbe, hogy kiderült, sejtelme sincs, mennyibe kerülnek azok a svédországi luxusvadászatok, amelyeken immár rendszeresen részt vesz. Abban nem látott kivetnivalót, hogy más fizette az útjait.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.