Varga-Damm Andrea is jótékony célra ajánlaná fel fizetését

A jobbikos képviselőjelölt a választókerület háziorvosi praxisainak betöltését szeretné segíteni a pénzzel.

Molnár Richárd
2018. 03. 18. 21:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ösztöndíjprogramot alapítana egyéves nettó tiszteletdíjából a Jobbik veszprémi képviselőjelöltje, Varga-Damm Andrea. A politikus Facebook-oldalán azt írta: követi Steinmetz Ádám olimpiai bajnok jobbikos képviselőjelölt példáját, aki megválasztása esetén egyéves fizetését a marcali kórház javára ajánlotta fel.

Varga-Damm a választókerületében élő orvosegyetemistákat támogatná, akik vállalják, hogy diploma után háziorvosi szakvizsgát tesznek, és a veszprémi körzet településein töltik majd be a hiányzó háziorvosi praxisokat. „Ezzel is elő kívánom segíteni azt, hogy a választókörzet minden településén legyen háziorvos” – írta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.