A legbefolyásosabb magyar nők közé került Orbán Ráhel

A kormányfő lánya először szerepel hivatalosan a Forbes listáján.

MN
2018. 04. 04. 7:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét összeállította a legbefolyásosabb magyar nők listáját a Forbes magazin.

A lap kiemeli: talán ez a legszubjektívebb listájuk. Bár legnagyobb jelentőségük itt is a számoknak volt (például, hogy mekkora büdzséért és létszámért felel az adott vezető), és fontos volt, hogy az elmúlt egy évben a korábbiakhoz képest hogyan változott mindez, milyen eredményeket ért el, merre ível a karrierje vagy az általa vezetett cég, intézmény pályája, fontos volt az is, hogy mekkora a felhajtás egy-egy személy körül. Azt is figyelembe vették, milyen eléréssel rendelkezik az informális szakmai és női körökben, a LinkedInen és más webkettes felületeken; vállal-e közéleti szerepet, vállal-e kockázatot és pluszmunkát azért, hogy a környezetét is fejlessze, kiáll-e fontos társadalmi ügyekért, akár a cége nevében.

Az 50 fős listából idén is 20-at az üzleti élet szereplői adnak, 10-10 nő pedig a közélet, a kultúra és a média terepén dolgozik.

A Forbes azt írja:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.