Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Az ózdi Fidelitas kiállt a jobbikos polgármester mellett

A városvezetőt lejárató cikk nem a Fidelitas politikai stílusa – írták.

MN
2018. 04. 01. 9:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas ózdi szervezete kiállt Janiczak Dávid Jobbik-alelnök mellett, aki a város polgármestere. A Facebookon megjelent poszt a városvezetőt lejárató újságírónak üzent, amely írás Andy Vajna lapjában jelent meg, ahogy más kormányoldali médiában is. A Bors szerint ugyanis a politikusnak kapcsolata volt a tavaly szerelemféltésből meggyilkolt tinilánnyal. Janiczak közleményben reagált, elutasította a cikkben foglalt állításokat, és kijelentette, valóban segített a rendőrségnek, hogy fel tudják deríteni a tragikus ügyet.

A Fidelitas „teljes mértékben” elhatárolódik a cikkben állítottaktól. „Sajnálatosnak tartjuk, hogy a sajtószabadságot meglovagoló »firkászok« ilyen témájú és hangvételű cikkekkel zavarják húsvét áldott ünnepét. Ez NEM a mi politikai stílusunk. Továbbá felszólítjuk a cikk íróját, hogy az érintettektől kérjen elnézést, és javasoljuk, gondolkozzon el, megfelelő szakmát választott-e!” – írták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.