Biztos véletlen, de pont a NAV-elnök stadionjában nem adnak számlát

Mezőkövesden, úgy látszik, nem kell tartani az adóellenőröktől.

MN
2018. 04. 01. 15:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyan több, rejtett kamerával rögzített próbavásárlásra is sort kerítettek, de egyetlen alkalommal sem kaptak számlát a 24.hu riporterei Tállai András NAV-elnök csapatának otthonában, a mezőkövesdi Zsóry FC stadionjában. A portál újságírói a Paks elleni meccsre látogattak ki, ahol a létesítmény külső vendéglátóegységében és a stadionon belüli büfében sem adtak számlát, sőt, egyik helyen még csak be sem kapcsolták a NAV-hoz bekötött pénztárgépet.

Mezőkövesden Tállai András nemcsak a Zsóry FC vezetője. Ő a térség országgyűlési képviselője, valamint az adóügyekért felelős miniszterhelyettes és a NAV vezetője is.

Legnagyobb helyi húzása talán az volt, hogy korábban a benzinár csökkentésével kedveskedett a választóknak, miután a Jobbik helyi önkormányzati képviselője kiírta a Facebookra, hogy Mezőkövesden és a térségében a Mol bizony borsos áron adja az üzemanyagot. Később aztán előkerült egy hangfelvétel, amin Tállai arról beszél, hogy „odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és próbáljuk azt megcsinálni”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.