Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Ha kell, testével is megvédi a rákosmentieket a migránsoktól Dunai Mónika

Migránstelepeket vizionált a fideszes képviselő. A brüsszeli bürokraták szerinte erre nézték ki a kerület földterületeit.

MN
2018. 04. 04. 17:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy közeledünk a kampány végéhez, úgy egyre nehezebb egymásra licitálnia a kormánypárti politikusoknak, ha a migránsokkal való riogatásról van szó. Ezúttal Dunai Mónika, a Fidesz fővárosi, XVII. kerületi országgyűlési képviselője tett erre egy egészen sikeres kísérletet. Ugyanis arról beszélt a Rákosmente TV szerint, hogy a brüsszeli bürokraták már azon dolgoznak, hogy a kerület szabadon álló fejlesztési területein, Rákosmente szívében, illetve a település határában migránstáborokat és -falvakat hozzanak létre. 

– Mi mindenáron megvédjük Rákosmente földterületeit és azt a koncepciót, amelynek értelmében ide majd migránsokat telepítenének esetlegesen brüsszeli utasításra, ezt mi akár a testünk által is meg fogjuk akadályozni. Eléggé bátrak és elszántak vagyunk ennek a védelemnek a véghezvitelében, semmi nem tántoríthat el bennünket – mondta Dunai. 

A képviselő úgy véli, Rákosmente adottságai miatt kerül veszélybe, ha ellenzéki győzelem esetén beengedik a migránsokat. Az érvelés szerint ugyanis Budapesten elenyésző az egybefüggő zöld területek száma, Rákosmente viszont fővárosi szinten a legtöbb ilyennel rendelkezik, ezért „kiszemelhetővé válik migránstelepek létesítésére”. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.