Karácsony több pihenőt ígér a tanároknak és a gyerekeknek

A pedagógusok 7-8 esztendőnként kapnának egy-egy pihenőévet.

MN
2018. 04. 02. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vállalom, hogy negyedével csökkentjük a diákok óraszámát, és kisebbek lesznek az osztálylétszámok – írja saját Facebook-oldalán Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje. Ígéretei nem merülnek ki ennyiben, a gyermekek a tervezett reformoknak köszönhetően állítása szerint megtanulnak tanulni, együttműködni, számítógépet kezelni és idegen nyelvet beszélni. „Mindenki leérettségizhet” – mondja a kormányfőjelölt. Az első diploma ingyenes volna, és eltörölnék a tandíjadósságokat is.

Karácsony Gergely ígéretei közül talán még érdekesebbek azok, amiket a tanároknak ajánl. Nemcsak béremelést helyezett kilátásba, de azt is, hogy a pedagógusok 7-8 esztendőnként kapnának egy-egy pihenőévet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.