Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Kerülik a vitát: az osztrák köztévébe se ment el Gulyás Gergely

A műsor készítői hiába várták a politikus válaszát.

MN
2018. 04. 05. 4:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerüli a vitát a Fidesz: a kormánypárt frakcióvezetője az osztrák televízióba se ment el, a műsor készítői hiába várták Gulyás Gergely válaszát a szereplésről – írja a Hír TV.

A hétvégi országgyűlési választásokkal kapcsolatos műsorát a Hír TV stúdiójában rögzítette az osztrák közszolgálati televízió. A vitára Kiszelly Zoltán kormányközeli politológuson és Balázs Péter korábbi uniós biztoson, a Bajnai-kormány külügyminiszterén túl Brenner Kolomant, a Jobbik soproni országgyűlésiképviselő-jelöltjét és Gulyás Gergely Fidesz-frakcióvezetőt is meghívták.

Miután Gulyás Gergely azt mondta, hogy számon tartja a meghívást, az ORF munkatársai arra kérték, hogy keddig adjon végleges választ. Az osztrák közszolgálati média munkatársai egy megerősítő e-mailt is küldtek a fideszes politikusnak, végül azonban semmilyen választ nem kaptak tőle. Kár, hogy a Fidesz részéről senki nem vett részt a vitán, hiszen jó lett volna hallani a kormánypárti álláspontot is – mondta a műsorvezető.

Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.