Lázár János: A fideszesek nem hibátlanok

„Kész vagyok arra, hogy tiszta lapot nyissak bárkivel” – fogalmazott a miniszter.

MN
2018. 04. 04. 6:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mi, fideszesek nem vagyunk hibátlanok, soha nem is állítottunk ilyet. Én sem vagyok hibátlan, de azt ki merem jelenteni, hogy hatékonyabban képviselem a vásárhelyi emberek érdekeit, mint azok, akik a politikai paletta másik oldalán állnak” – mondta Lázár János a Promenad.hu-nak.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter az interjúban azt is közölte: amíg közügyekkel foglalkozik, mindig azt fogja keresni, hogyan lehet jó Hódmezővásárhelynek. „Ennek érdekében kész vagyok arra, hogy tiszta lapot nyissak bárkivel. Előbb vagyok vásárhelyi, mint fideszes” – fogalmazott, arra a kérdésre válaszolva, lehet-e Márki-Zay Péterrel „tiszta lapot nyitni”.

Azzal kapcsolatban, hogy valóban az életét kockáztatja-e az, aki ma bemegy a vásárhelyi kórházba, Lázár úgy felelt: „nagy felelőtlenség, hogy egy politikus éket akar verni orvos és beteg közé, meg akarja bontani a gyógyításhoz szükséges bizalmat, és az egészségügyi ellátórendszer ellen hergel”. Hozzátette: az egészség mindannyiunk legféltettebb kincse, semmiféle választási kampány vagy nagypolitikai megfontolás nem lehet olyan fontos, hogy kockára tegyük.

A miniszter kitért arra is:

Az interjú teljes terjedelmében itt olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.