Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Nagy Grófoval kampányolt Baranyában a Fidesz

A koncerten kívül gulyásfőzés is volt Alsószentmártonban.

MN
2018. 04. 05. 8:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Grófoval és gulyásfőzéssel kampányolt Baranya 4-es választókerületében a Fidesz jelöltje, Nagy Csaba – írja a Hír TV.

A szinte 100 százalékig romák lakta Alsószentmártonban a délután sztárvendége volt a helyiek körében rendkívül népszerű Nagy Grófo és fia, Gyémi. Mivel a koncert időpontját több helyi portál nyilvánosságra hozta, a kormánypárti jelölt úgy döntött, inkább távol marad.

A Hír TV információi szerint a fellépést egy olyan Fidesz-közeli vállalkozó fizette, akinek cége egykor Bánki Eriknek, az Országgyűlés gazdasági bizottsága elnökének érdekeltsége volt, és 2,3 milliárd forintért ő építheti fel Szekszárdon a tanuszodát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.