Orbán Viktor Tiborczék birtokán főzhette a sonkáit

A 444.hu olvasója a technika segítségével járt utána, hol főzött a kormányfő.

MN
2018. 04. 01. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

444.hu olvasója megfejtette, hol mutatta be Orbán Viktor sonkafőző tudományát. A Facebook-videón látható, hogy a ház háttere nyitottabb terület, vagyis a helyszín nem lehetett a XII. kerületi Cinege úti ház. De Felcsút sem, mivel az a környék is beépítettebb ennél. A nádas és a nemesnyárültetvény nem jellemző továbbá Hatvanpusztára sem. 

A lap azt írja, hogy olvasójuk a részletekből állapította meg, hogy a helyszín a Szent László-patak partján lehet, ahol Orbán Ráhelék lagzija is volt, azaz Tiborczék birtokáról van szó. Noha a lap olvasója nem ismeri személyesen a Csabdi külterületén lévő Tiborcz-tanya környékét, de „a technika mai állása már csodákra képes”. „Az azonosítás (hogy rájöjjek arra, mit kéne keresni és hogyan) az volt egy negyedóra, húsz perc. Ekkor már tudtam, hogy megvan. Összerakni az ábrát úgy, hogy ez mások számára is tiszta legyen, az ennél némileg több. Összességében kicsit több mint egy óra ment el rá az ötlettől az első levél megírásáig.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.