Szanyi Tibor: Csak baloldalról lehet megdönteni a Fideszt

Az MSZP-nek vissza kell találnia önmagához – vélekedett a politikus.

MN
2018. 04. 09. 6:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak baloldalról lehet a Fideszt megdönteni – mondta Szanyi Tibor a Hír TV Reggeli járat című műsorában. A szocialista európai parlamenti képviselő szerint a Fidesz uralma alá hajtotta a néplelket, és a kormánymédia elhitette a magyar emberekkel a migránskérdés veszélyeit. A politikus úgy véli, hogy az MSZP-nek vissza kell találnia önmagához, és nem kell egyezkedni más ellenzéki pártokkal, mert az nem vezet eredményre.

„Értem én a sok lúd disznót győz dolgot, de ez így nem fog menni. Mindenképpen szükséges az, hogy a baloldaliság végre baloldaliság legyen” – fogalmazott Szanyi Tibor.

A választással kapcsolatos eseményeket, reakciókat továbbra is folyamatosan követjük, percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.