Hevesen bírálta az ellenzék a kormányfőt

Magyar Nemzet
2019. 02. 11. 8:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Orbán Viktor évértékelőjére reagáló ellenzéki pártok egyformán bírálták a miniszterelnök szavait. Karácsony Gergely szerint Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan megijedt az ellenzék egységes fellépésétől, ezért vette ilyen „közönségesre” a hangvételt.

Hasonló hangot ütött meg az MSZP is, amely szerint úgy tűnik, Orbán Viktor miniszterelnök „retteg”, és erre „bizony van is oka”.

A Magyar Liberális Párt azzal bírálta a kormányfő beszédét, hogy az abban elhangzottakkal szemben a magyar fiatalok a „kilátástalanság, a Fidesz szabadságellenes politikája, a brutális léptékű korrupció, a széteső egészségügyi ellátás és az egyre gyatrább oktatás miatt” tízezrével hagyják el az országot évről évre.

A Demokratikus Koalíció közleménye címében leszögezte: „Egy beteges hazudozó évértékelőjét hallottuk.”

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője azt mondta, hogy Orbán Viktor erkölcstanból megbukott, mert 2010 óta a miniszterelnök az EU második legszegényebb népévé tette a magyarokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.