Karácsony Gergely szerint Sneider Tamás kijelentése csak egy rossz vicc volt

A zuglói polgármester a Jobbik múltját vállalhatatlannak titulálta, de úgy véli a szélsőséges párt a jelenben nagyon pozitív változáson megy keresztül. 

Forrás: Hír TV2019. 02. 06. 13:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely elmondta, miszerint nagyon elégedett a főpolgármesteri előválasztáson résztvevő 34 ezer budapestivel, ami 2 százaléka a fővárosi választók teljes bázisának.

A műsorvezető korábbi nyilatkozatokat hozott fel Karácsony Gergelytől a Jobbikkal kapcsolatban, ahol nyilvánvalóan és kimondva szerepel, hogy a Jobbikkal nem működik együtt. Ezeket a nyilatkozatokat Karácsony végig tagadta.

A politikus szerint nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz. A Jobbik jelenlegi elnökéről, Sneider Tamásról nemrégiben kiszivárogott hangfelvételről pedig úgy vélekedett, hogy ez egy kiragadott nyilatkozat volt egy háttérbeszélgetésből, ami egy nagyon-nagyon rossz vicc volt az elnök részéről. Földi-Kovács Andrea felvetésére – miszerint Zuschlag Jánosnak egy vicc miatt kellett elhagyni a szocialista pártot – úgy reagált: Zuschlag János egy futóbolond, neki nem csak az volt a baja, hogy rossz vicceket mond.

Karácsony Gergely a Jobbik múltját vállalhatatlannak titulálta, de szerinte a szélsőséges párt mostanában egy nagyon pozitív változáson megy keresztül.

A Párbeszéd politikusa szerint a Fidesz politikája megosztja az ellenzéket.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.