Fidesz: Brüsszel fő célja a migránsok befogadása

A nagyobbik kormánypárt szerint a migráció megállítása érdekében az a legfontosabb, hogy bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.

Magyar Nemzet
2019. 04. 12. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Brüsszel nyíltan hirdeti, hogy a bevándorlók tömeges befogadását tekinti legfőbb céljának – így reagált Zsigmond Barna Pál (képünkön), a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön az Európai Bizottság migrációs biztosának előző napi nyilatkozatára. Dimitrisz Avramopulosz Brüsszelben arról beszélt, hogy Európa prioritása a következő évtizedekben a bevándorlók sikeres integrációja lesz.

Az MTI beszámolója szerint a politikus ezt úgy kommentálta: az unió jelenlegi vezetése nemhogy nem akarja megállítani a migrációt, hanem egyenesen támogatja. – Ha a bevándorláspártiakon múlna, így nézne ki Európa jövője: a bevándorlás legalizálása, a migránsok tömeges befogadása, az európai népesség cseréje és a keresztény kultúra feladása, akik pedig ezzel nem értenek egyet, azokat nem tekintik európaiaknak – fogalmazott a képviselő.

Mint mondta, a májusi ­euró­pai parlamenti választás tétje, hogy eldől: bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesz­nek-e Európának, ezért a Fidesz szerint a migráció megállítása érdekében az a legfontosabb, hogy bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.