Sajtóklub: Gátlástalan hírhamisítást folytatnak Uj Péter és társai

Uj Péter és társai azok, akik rendre lakájmédiáznak és propagandistáznak – reagált Gajdics Ottó a 444.hu hétvégi hazugságára a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

Forrás: Hír TV2019. 04. 02. 13:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Karc FM főszerkesztője kiemelte: megengedhetetlen az, amit ők szakmányban, naponta, gátlástalanul elkövetnek, beleértve a legócskább, legalantasabb és legdurvább hírhamisítást is, hogy előre kitalálják, mit szólt az olasz közönség Novák Katalin előadásához, és azt ráadásul a beszéd elhangzása előtt közlik.

Nálunk azt a szerkesztőt egyből kirúgnák – szögezte le a Szabad Föld főszerkesztője.

Gajdics Ottó szerint a kormány családpolitikai intézkedéseinek támogatottságából is jól látszik, hogy

a pupulizmus, ha gyakorlatilag jól csinálják, akkor az az igazi politika, míg ez a ködbe vesző lilahajú, elménckedés, amit a balliberálisok művelnek, láthatóan egyre kevesebb embert hoz lázba.

A Sajtóklub vendégei reagáltak az IKEA-ra vasárnapi propagandavideójára. A svéd vállalat olasz nyelvű Twitter-oldalára került fel egy húsz másodperces felvétel, melyet a „Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család” ajánlószöveggel láttak el.

Gajdics Ottó szerint az IKEA azt sem tudja, mi az a bútor, nem azt, hogy mi az a család. Leszögezte: a családnak a Bibliától kezdve, rengeteg pontos meghatározása van, de az, amit az IKEA mond, nem tartozik közé.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.