Egymillióból bárki megkaphatja évi egy hétre a balliberális exbíró apartmanját

Demszky Gábort, Budapest volt főpolgármesterét követően újabb liberális ikon, Sándor Zsuzsa exbíró árulja horvátországi nyaralóját. Az újságírással is kacérkodó volt bírónő több fórumon is kínálja a Brac-szigetén, Supetarban, a közvetlen a tengerparton lévő apartmanhoz tartozó évi egyhetes üdülési jogát.

Forrás: Tűzfalcsoport2019. 06. 03. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fantasztikus üdülési jog a horvát tengerparton 990000 – olvasható a maxapro online hirdetési oldalon. A hirdető nem más, mint az Orbán-kormányt – legyen az bármelyik az eddigi négy közül – folyamatosan bíráló Sándor Zsuzsa exbíró.

A hirdetés szerint „Horvátországban, Brac szigetén, Supetarban közvetlen tengerparton 2 személyes, tökéletesen felszerelt szuper apartmanban, minden év 22. hetében (május vége, június eleje) használható üdülési jog eladó”. Az exbíró 990000 forintért kínálja a Waterman Holiday Club területén található apartman évi egy hétre szóló jogát – írja a Tűzfalcsoport.

Szemben a rendszerrel

A 71 éves Sándor Zsuzsa – az Orbán-kormánynak hála – , immár hetedik éve nyugdíjasként éli életét, és továbbra is ádáz ellenfele a mindenkori magyar jobboldali kormányoknak. Sándor már az első Orbán-kormány idején bizonyította balliberális kötődését. A jobboldal 2002. évi március 15-e alkalmából hirdette meg, hogy aki kitűzi a kokárdát a nemzeti ünnepen, az addig le se vegye, amíg le nem zajlik a választások mindkét köre.

Akin akkoriban, akár tudósítóként, akár az eljárásban érintettként kokárdát látott Sándor, annak így vagy úgy tudomására hozta nem tetszését, szigorúan a bíráskodás és a bíróságok politikamentességére hivatkozva. A baloldallal és a saját szerepével kapcsolatban soha nem volt ennyire szigorú.

A bírónő 2004-ben önként vonult vissza az ítélkezéstől, és csak a szóvivői teendők ellátására koncentrált, ami nagyon kényelmes volt számára. Ezért is rosszul viselte, hogy 2012-ben kötelezően nyugdíjba kellett vonulnia, s az élére állt a hivatalukat és befolyásukat vesztett, a kommunista érában szocializálódott exbírótársainak – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében.

Szövetségesre a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata által támogatott Helsinki Bizottságban talált; a liberális jogvédőkkel egészen az Emberi Jogok Európai Bíróságáig vitték az ügyet, amely persze ebben az eljárásban is az Orbán-kormány ellen döntött. Ebben az időszakban csapott fel újságírónak, először a Jog-Ász címmel indított blogján támadta a rendszert, majd a baloldali liberális lapokban, honlapokon, rádiós és tv-műsorokban nyilatkozgatott, szigorúan egyoldalúan.

Hagyó, Hunvald, Czeglédy

“Ügyész voltam, amíg érdemes volt. Bíró voltam, amíg hagyták. Ügyvéd lehetnék, de nem leszek” – ez a bemutatkozás olvasható Sándor Zsuzsa Google+ névjegyében.

Annak ellenére, hogy azt írta: „Ügyvéd lehetnék, de nem leszek”, nyilvánosan a védelmébe vette az összes köztörvényes ügybe keveredett balliberális politikust. Kiállt a nokiás-dobozokról elhíresült Hagyó Miklós, a műkincs és veteránautó gyűjtő, hűtlen kezeléssel vádolt VII. kerületi polgármester, Hunvald György, a sukorói svindli vádlottjai, a milliárdos adócsalási ügye elől mentelmi jog mögé menekülő Czeglédy Csaba, a vörösiszap katasztrófa miatt bírósőág elé állított MAL Zrt. vezetői mellett is.

Demszky is dobra ver

Nem csak Sándor Zsuzsa, hanem Demszky Gábor, az azóta megboldogult SZDSZ két évtizeden át főpolgármesterkedő veterán politikusa is szabadulna horvátországi nyaralójától. A Magyar Idők írta meg, hogy Demszky Gábor eladja a 2002-ben megvett, majd felújított, az Isztriai-félszigeten fekvő Kusariban lévő házát, az ingatlanért mintegy százmillió forintnak megfelelő horvát kunát vagy eurót szeretne kapni.

A luxusnyaralóban sokáig nagy élet volt, a főpolgármester és aktuális házastársa politikus barátai, cégvezetők, művészek adták egymásnak a kilincset. Legutóbb tavaly augusztusban Demszky Gábor és a kusari villa azzal került be a hírekbe, hogy ötödik feleségével itt tartották a mézesheteiket, a nyári díszvendégek pedig nem mások voltak, mint Heller Ágnes filozófus és Magyar Bálint liberális kultuszminiszter.

A teljes cikket a Tűzfalcsoport oldalán olvashatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.