Felhőszakadás után autók merültek el az esővízben Szolnokon

Felhőszakadás után három személygépkocsi merült el az esővízben szerda este egy szolnoki aluljáróban, az autók tetejére menekült utasokat a tűzoltók helyezték biztonságba – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Forrás: MTI2019. 06. 20. 14:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Ádám közölte: a vihar miatt mintegy ötven helyszínen volt szükség a megye tűzoltóinak munkájára.

Vízben elmerült autók Szolnokon, a Széchenyi körút elején lévő aluljáróban 2019. június 19-én késő este. Rövid idő alatt egyhavi csapadékmennyiség hullott a városra, ami fennakadásokat okozott a közlekedésben.
Fotó: MTI/Mészáros János

Sok helyen fák dőltek utakra, járművekre, épületekre, villanyvezetékre. A legtöbb esetben Szolnokon, Rákóczifalván, Fegyverneken és Tiszafüreden kellett a tűzoltóknak segíteniük.

Szolnokon a Bercsényi utcában több lakásba és garázsba folyt be a víz, egy Mária úti hotel pincéjéből például hetven centiméter magasan álló vizet kellett kiszivattyúzni.

Szajolban egy garázs bádogtetejét fújta le a szél.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.