Tarlós István: Álnok csapongás az Indexen megjelent cikk

Budapest főpolgármestere elítéli és tisztességtelennek tartja azt a módszert, amihez az ellenzék – már nem először – folyamodik.

Forrás: MTI-OS2019. 07. 03. 14:12
RVSZ Mriusz; TARLS Istvn
Tarlós: 1,6 milliárddal több fejlesztési forrással számolhatnak a kerékpárosok Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Indexen szárnyára bocsátott hír a főpolgármester személye és az Alkotmány módosítása közti összefüggésről az ellenzék választási félelmétől diktált álnok csapongás – írja a távirati irodának eljuttatott közleményében Tarlós István.

Budapest főpolgármestere leszögezi: nem ismeretes ugyan alkotmánymódosítási szándék, de ha volna is ilyen, az kizárólag a parlamenti kétharmad függvénye, és semmi módon nem függ a főpolgármester személyétől. A főpolgármesternek az Alkotmány kérdésében semmi kompetenciája, szerepe nincs, akár Karácsonynak hívják, akár Tarlósnak.

- Elítélem és tisztességtelennek tartom azt a módszert, amihez az ellenzék – már nem először – folyamodik – tette hozzá Tarlós István főpolgármester.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.