időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

Gratulál Orbán Viktornak a Honfoglalás 2000 Egyesület

Forrás: MTI-OS
2019.09.30. 20:04

A Honfoglalás 2000 Egyesület gratulál Orbán Viktor Úrnak pártelnökként történt újraválasztása alkalmából – írja közleményében a civil szervezet.

„A Fidesz „régi-új” elnöke – immár sokadszor bebizonyosodott – az ország lakosságának elsöprő többsége, több mint kétharmada bizalmát élvezi. Meggyőződéssel állítjuk: a miniszterelnöki pozíciót is betöltő pártelnökhöz hasonló, nagyformátumú, széles látókörű, népszerű vezetője az országnak Szent István óta nem volt. A megállapítást alátámasztja, hogy Európában – s szerte a nagyvilágban – irigyelnek minket, hogy ilyen politikust, államférfit tudhatunk magunkénak” – fogalmaz a közlemény.

„A Honfoglalás 2000 Egyesület büszke Orbán Viktorra! Megköszönjük az elmúlt évtizedekben a magyarság érdekében kifejtett, fáradságot nem kímélő munkáját, és jó egészséget, erőt kívánunk Viktornak, hogy büszkélkedhessünk miniszterelnökünkkel, s hogy legyen továbbra is Európa legmegbecsültebb, példamutató vezetője, hazánk védelmezője. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!” – olvasható a Honfoglalás 2000 Egyesület által kiadott közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.