Kósa Lajos: Látszik, hogy semmi nem drága

Az ellenzéki összefogás életképtelenségét próbálják palástolni a szivárványkoalíció tagjai a nyilvánosságra került botrányokkal Kósa Lajos szerint. A Fidesz önkormányzati kampányért felelős kampányfőnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kifejtette: politikai mondanivaló híján az ellenzék egyetlen esélye a durva kampány volt, ennek lehettek szemtanúi a választók.

Forrás: Hír TV2019. 10. 10. 13:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fehér por, luxusingatlanok, korrupció, titkos videó és hangfelvételen a baloldal kispesti politikusainak mindennapjai. Finiséhez ért a kampány. Kósa Lajossal, a Fidesz kampányfőnökével az elmúlt napok kiszivárgott felvételeiről is szó volt a HírTV Magyarország élőben című műsorában.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy az ellenzék ilyen elképesztően durva és brutális kampányt fog folytatni az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök szerint. Mivel az ellenzéknek az előző kampányokban sem volt programja, sem vállalható személyiségei, sem politikai üzenetük.

„Ha mindenkit besároznak, akkor nem tűnik fel annyira, hogy politikai mondanivaló híján vannak, mert arról nem hallottunk egyáltalán, ami releváns egy politikai párt szempontjából” – mondta Kósa Lajos. Hozzátette, csak meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt, aki azt sem tudja hol van a Nemzeti Múzeum.

„A Karácsonyi Budapest úgy néz ki, hogy lesz egy hatalmas őserdő, benn egy hatalmas kórház. Sem őserdő ültetés nem önkormányzati feladat […], és a fekvőbeteg ellátás sem önkormányzati feladat”.

Az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök elmondta: a főpolgármester-jelölt olyan dolgokról nem beszélt, amit meg kellene valósítani főpolgármesterként. Ilyen például a közlekedés és városüzemeltetés, valamint azt sem vetette fel, hogy egyébként a munkamegosztás a főváros és a kormány között hogyan működik.

Az ellenzék, mivel hatalmi politikában gondolkodik, így ha nincs pénz és nincs hatalom, akkor szét fognak esni Kósa Lajos szerint.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.