Tűzfalcsoport: Lehull a lepel az egyik legkártékonyabb Soros-szervezetről

A Blogstar oldal felteszi a kérdést: lehet-e független az az oknyomozó portál, melynek egyik tulaja szoros kapcsolatban áll az egyik liberális ellenzéki párttal?

Magyar Nemzet Online
Forrás: facebook.com/tuzfalcsoport2019. 11. 11. 15:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tűzfalcsoport közösségi oldalára felkerült videó egy magát „független oknyomozónak” nevező portál tevékenységével foglalkozik. A felvétel elején az atlatszo.hu-t a „Soros-féle hálózat egyik ékkövének” nevezik, talán nem véletlenül, hiszen a portált az ún. Nyílt Társadalom Alapítvány is támogatja.

A Tűzfalcsoport felidézi, hogy az Átlátszót – legalábbis saját maguk megállapítása szerint – „politikai, gazdasági befolyás nem érheti”, vagyis – teszi hozzá a Tűzfalcsoport videója – „függetlenségükhöz, objektivitásukhoz nem férhet kétség”.

– Ez lehet, hogy csupán a látszat? – teszi fel a kérdést videójában a portál.

A következő kockákból ugyanis kiderül, hogy az atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. egyik tulajdonosa az a dr. Sepsi Tibor Lajos, akinek neve egy másik cégben is felfedezhető, jelesül a KELSEN és COASE Igazgatási Tanácsadó Kft-ben, amely – derítette ki a Tűzfalcsoport – jelenleg végelszámolás alatt áll.

A szóban forgó cég még 2017-ben törvényjavaslatok, módosító javaslatok közpolitikai megalapozása témakörben több mint két és fél millió forint értékben végzett munkát az LMP-nek.

A Tűzfalcsoport ezek után talán joggal teszi fel a kérdést: „lehet-e független az az oknyomozó portál, melynek egyik tulaja szoros kapcsolatban áll az egyik liberális ellenzéki párttal?”

„Egy olyan politikai párttal, amelynek deklaráltan célja a jobboldali magyar kormány megbuktatása.”

A teljes videó az alábbiakban megtekinthető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.