Azonnal megszüntetett egy vallási műsort a Szolnok TV új balliberális vezetője

Miután a szolnoki önkormányzati képviselő-testületben többségbe került a gyurcsányistáktól a jobbikosokig terjedő balliberális koalíció, az egyik legfontosabb döntésük az volt, hogy kinevezték a Szolnok TV élére a keresztényellenes, balliberális érzelmű Tóth Józsefet, aki nem sokkal ezután minden előzetes egyeztetés nélkül megszüntette a Napi Üzenet című ökumenikus vallási műsort.

Forrás: Origo.hu2019. 12. 22. 7:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szolnok Televízióban már évek óta fut egy rövid, mindössze öt perces műsor, Napi Üzenet cím alatt, ahol a városban működő Ökumenikus Lelkészkör katolikus, református és evangélikus tagjai rendszeresen fogalmazhatták keresztény gondolataikat. Nem sokkal az önkormányzati választások után a helyi közgyűlésben számbeli többségbe kerülő, a DK-tól a Jobbikig terjedő, magát Szolnoki Többségnek nevező testület a balliberális Tóth József személyében új embert nevezett ki a helyi televízió vezérigazgatói tisztségébe.

Ezzel pedig megpecsételődött a Napi Üzenet sorsa, Tóth Józsefnek ugyanis az volt az egyik első dolga, hogy megszüntette a keresztény tartalmú műsort – írja az Origó.

A műsor megszűnését óriási csalódással fogadta a helyi keresztény-konzervatív közösség és Szalay Ferenc (Fidesz) polgármester is.

Érdemes megjegyezni, hogy az úgynevezett Szolnoki Többség vezéralakja, Szotyori-Lázár Zoltán, korábbi városi Jobbik elnök semmit nem tett annak érdekében, hogy a keresztény műsor megmaradhasson, noha nyilván lett volna ráhatása, hiszen a helyi balliberális többségű képviselő-testületnek köszönhetően Szotyori-Lázár lett a Szolnok TV Zrt. felügyelőbizottságának elnöke – olvasható az Origón.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.