Keménymag: Mi lesz most Szanyival?

Forrás: HÍR TV2020. 01. 08. 15:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Keménymag című műsorának eheti adásában Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Dezse Balázs a pestisracok.hu újságírója, és Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak Velkovics Vilmos vendégei.

Kilépett az MSZP-ből Szanyi Tibor.

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista szerint a politikus egy önazonos figura a maga nemében.

„Nekem egy kicsit olyan, mint Tamás Gáspár, hogy szinte minden, amit mond az borzalmas. Tehát vagy hülyeség, vagy káros, vagy mind a kettő. De ebben következetes és van valamiféle hit mögötte.”

Tamás Gáspár Miklós filozófus pedig Gyurcsány Ferencről beszélt pár napja. Amire Jeszenszky Zsolt így reagált: „Nem mondom, hogy mindig következetes, bár időnként ellentmondásba tud keveredni, de van mögötte egy világkép, amit ő hitelesen képvisel. Hangsúlyozom, ha annak negyede, tizede megvalósulna, amit Tamás Gáspár szeretne, katasztrófa lenne az egész világ, pláne Magyarország számára.”

A teljes beszélgetés megtekinthető a Hír TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.