időjárás 14°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Ritka, hogy ilyen szabadon lehessen kérdezni egy miniszterelnököt

Forrás: HírTV
2020.01.10. 09:38

Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatójában határozta meg az idei év törekvéseit.

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint Orbán Viktor szokatlanul nyitott és barátkozó volt. Kiemelte, fontosnak tartotta, hogy szóba került a klíma ügy és az egészségügy helyzete.

Lánczi Tamás, politológus elmondta, hogy ritka, hogy ilyen sokat és ennyire szabadon lehessen kérdezni egy miniszterelnöktől.

„Fölmerültek új témák is, azonban szerintem van egy másik téma, és nem véletlen, hogy ezzel kezdett a miniszterelnök. Ez a migráció volt, amit sokan úgy tekintenek, mint valami megoldott kérdést. Azért most ebből a sajtótájékoztatóból kiderült, hogy itt bizony olyan események zajlanak, amelyek megint aktuálissá teszik ezt az egész kérdést.”

Hozzátette, a miniszterelnök szerint Törökországba ötszázezer új migráns érkezett és ennek megfelelően Törökország fokozottan bocsát ki magból migránsokat, így például a magyar déli határon napi 100 migránst fognak el.

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.