Videóüzenetben lelkesítjük a híveket

Tovább szervezzük a digitális lelkipásztorkodást, és imádkozunk a ránk bízottakért!

2020. 03. 19. 11:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma végigautóztam a „birodalmat”, Taksonyt és Dunaharasztit. A forgalom némileg kevesebb, több autóban láttam maszkot viselő sofőrt.

Az emberek fegyelmezetten állnak a boltok előtt. Vetőmagot vásároltam, mert szeretnék ültetni, én is várakoztam. Az emberek nem feszültek, türelemmel viseltettek egymás iránt. Egy bevásárló üzletben is jártam, ahol bevezették a vásárlási limitet. Nagyon jó dolognak tartom, de az eladónő elmondása szerint elég nehéz megértetni néhány emberrel, hogy miért történik ez. Lényegesen kevesebb járókelő van az utakon.

Szombaton lelki napot tartottam volna egy közösségnek, de mivel elmarad, videó üzenetben fogom őket bátorítani. Tovább szervezzük a digitális lelkipásztorkodást, és imádkozunk a ránk bízottakért! „Akik hisznek, áldásban részesülnek.” Gal 3,9

...

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.