Hogyan kell elképzelni egy online tornaórát?

Plusz feladatokat kell a tanításba iktatni – mondta el Novák Katalinnak az általános iskolai tanító.

Forrás: Facebook.com/csaladesifjusag2020. 04. 11. 15:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin Mindennapi hősök Facebook-sorozatának ezúttal Orbánné Jávorics Judit, egy pomázi általános iskola tanítója volt a főszereplője. Vajon hogyan kell elképzelni egy online tornaórát, és mi az, ami leginkább hiányzik a gyerekeknek az iskolából?

A videóban a tanítónő elmondta, hogy most már nagyon jól megy ez a digitális oktatás. Gyakorlatilag minden gyermek részt vesz az osztályából a távoktatásban a digitális eszközöknek köszönhetően. Mindenki lát mindenkit a monitoron, de azért nagyon hiányzik a gyermekeknek is a személyes találkozás. Persze már kezdenek fáradni is az online távoktatásban a gyerekek, ezért érdekes plusz feladatokat kell a tanításba iktatni. Pl. plüss figurákkal tornásznak, vagy otthoni történésekről beszélget a gyerekekkel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.