Elemér 2024. február 28.
logo

Fekete-Győr tegyen meg mindent Szarvas Koppány távozásáért!

Forrás: facebook
2020.04.19. 11:58
Fekete-Győr tegyen meg mindent Szarvas Koppány távozásáért!

Vörös Tamás, a józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője hivatalos közösségi oldalára tett fel egy Fekete-Győr András Momentum-elnök számára címzett nyílt levelet, melyet ezennel változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt Fekete-Győr András Elnök Úr!

Amint bizonyára már értesült róla, az Ön párttársa, Szarvas Koppány Bendegúz józsefvárosi önkormányzati képviselő a napokban közösségi oldalára a következőket írta:

„Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.”

Mint olvasható, a Momentum Mozgalom józsefvárosi képviselője a Fidesz politikusainak, szimpatizánsainak, illetve a járvány miatt előírt utasítások végrehajtóinak felakasztását, meggyilkolását jogos lépésnek tartaná.

Szeretném Öntől megkérdezni, hogy az idézett mondatok a Momentum Mozgalom hivatalos álláspontjának tekinthetőek-e, így gondolkodnak-e az Ön által vezetett pártban a legnagyobb támogatottságú pártszövetség, a Fidesz-KDNP tagjairól, politikusairól, szavazóiról? Ön személy szerint egyetért-e párttársa véleményével?

Az Ön álláspontja szerint összeegyeztethető-e a demokrácia eszményével, az élethez és az emberi méltósághoz, a szabad választáshoz fűződő alkotmányos jogokkal az a gyűlöletkeltő és méltatlan viselkedés, amelyet az Ön pártjának tagja megfogalmazott?

Tisztelt Elnök Úr!

A fentiek tisztázásán túl felszólítom Önt, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy Józsefváros és Magyarország közéletéből távozzon, képviselői mandátumáról mondjon le a politikai gyilkosságot elfogadható eszköznek tartó Szarvas Koppány Bendegúz, hiszen egyértelműen méltatlanná vált arra, hogy bármilyen felelős tisztséget betölthessen.

Őszintén bízom benne, hogy Ön is úgy véli, hogy embertársainak fizikai megsemmisítését fennhangon hirdető személy nem lehet tagja egyetlen demokratikus értékeket valló és kulturált politikai közösségnek sem.

Válaszát várva,

Tisztelettel:

Budapest, 2020. 04. 19.

Vörös Tamás, frakcióvezető, józsefvárosi Fidesz-KDNP

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.