Szembesítették Karácsony Gergelyt korábbi állításaival

Karácsony Gergelynek nehéz lesz válaszolnia arra a bejegyzésre, melyet Farkas Örs tett közzé.

Forrás: Origo, Facebook2020. 04. 30. 15:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti úti idősotthonban november óta nem volt orvos – ezt mondja az egyik meghalt idős nő fia. A hozzátartozó szerint iszonyatos körülmények voltak az utóbbi időben az idősotthonban. Ezt alátámasztják az utóbbi napok hivatalos vizsgálatai és ellenőrzései is, mely szerint súlyos higiéniai hiányosságokat találtak az intézményben. Karácsony Gergely ennek ellenére két nappal ezelőtt, a Népjóléti Bizottság ülésén is még azt állította, az otthonban minden rendben volt, az orvosi ellátás szempontjából is. Ahogy az Origo felhívta rá a figyelmet: Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője Facebook-oldalán állította szembe Karácsony állítását és egy meghalt idős nő hozzátartozójának beszámolóját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.