Ez Karácsony legújabb „ajándéka” a budapestieknek

A pénztárcánk fogja bánni.

2020. 06. 20. 11:34
null
A szivárványkoalíció javaslatára csökkenhet a parkolóórák száma az utcákon Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármester és remek, hozzáértő csapata fáradságos munkával azon ötletel, hogy miként tudná jobbá tenni a budapestiek életét. Ez azonban, mint látjuk, oda vezetett, hogy minden eddigi lépés negatívan érinti az itt lakókat és az ingázókat is. A betontömbökkel foganatosított, életveszélyes biciklisávok napról napra megnehezítik az autósok életét. De a hírek szerint jön az eszement, átgondolatlan sebességkorlátozás is.

Közben pedig az ellenzék kirakatembere a lassan menthetetlenné váló Lánchíd felújítását egyre csak halogatja, pedig a pénz Budapest rendelkezésére áll. Most pedig itt a legújabb parádés ötlet, ami felteheti a koronát Karácsony áldásos tevékenységére.

Egységes szemléletben készült új parkolási rendszerre van szükség a fővárosban, amely az első negyedórában ingyenes, azt követően pedig sávosan növekvő díjakat tartalmaz a belvárosban – mondta a főpolgármester csütörtökön, a budapesti Városháza Facebook-oldalán közvetített, Budapest Restart című beszélgetéssorozat negyedik adásában.

Bár a részleteket még nem ismerjük, de az előjelek aggasztók. Ugye, mindannyian ismerjük a nagy plázák parkolóautomatáit, ahol minden megkezdett óra után már ki kell fizetnünk az egész órát, függetlenül attól, hogy közben kijöttünk a parkolóból. Nos, ebbe az irányba mutat Karácsony legújabb ötlete.

Van még kérdés, budapestiek?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.