időjárás 23°C László 2022. augusztus 8.
logo

Minden okunk megvan a bizakodásra

Veres László István
2020.06.10. 10:56
Minden okunk megvan a bizakodásra

„Megjelent a Magyar Demokrata hetilapnak adott interjúm, ahol többek között a különleges jogrend kapcsán hazánk ellen intézett támadásokról, illetve az ország járvány utáni talpra állításáról beszéltem. A jogalkotás részéről is igyekszünk minden olyan könnyítést biztosítani, minden olyan feltételt megteremteni, aminek köszönhetően a versenyképesség mihamarabb javulhat és a gazdaság ismét felpöröghet. Ehhez cselekvő optimizmusra és jó költségvetésre van szükség. Minden okunk megvan a bizakodásra!” – írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

A hetilap ma megjelenő száma Higgyünk egymásban! címmel közöl interjút Varga Judittal. Az igazságügyi miniszter a lapnak úgy fogalmazott, a felmérések szerint még azok is egyetértettek az elmúlt hónapok intézkedéseinek szükségességével, és elismerik a kabinet eredményességét a vírus elleni küzdelemben, akik egyébként nem támogatják a kormány politikáját. A tárcavezető szerint ez is azt mutatja, hogy a bevezetett intézkedéscsomag jól felismerte a valós problémákat, azokra eredményesen reagált, szükséges és arányos volt. Varga Judit kiemelte, hogy a kormány intézkedései illeszkedtek az alkotmányos keretek közé.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.