Magyarellenes hazugságcunami a Der Spiegelben (is)

Így kell egy mondatban hármat hazudni.

Nagy Árpád
2020. 07. 19. 19:19
null
Fotó: DARIO PIGNATELLI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24.hu szemlézi a Hvg.hu-t: így velük együtt látjuk, szerintük mit kell észrevenni a Spiegelben.

Értik, ugye?!

Egy gyöngyszemet kimazsoláztam belőle:

„Orbán Viktor elűzte a Közép-európai Egyetemet, kötőfékre próbálja venni a még megmaradt független sajtóorgánumokat és arra használja a koronaválságot, hogy a Parlamentet megkerülve kormányozzon.”

Ehhez képest az igazság, hogy a CEU itt van Budapesten, az pedig egyelőre még Magyarország fővárosa, a még megmaradt „független” balliberális orgánumok, közte a Hvg.hu és a 24.hu, ezt a hazugságot is terjeszti minden következmény és kötőfék nélkül (sajnos), a Parlamentet megkerülve pedig nem kormányoz senki, Magyarországon nem, hisz az például múlt héten is ülésezett.

Talán még annyit megérdemel a fenti idézet, hogy mindegy, ki írta a hazugságokat, aki terjeszti, ugyanannyira bűnös, ha nem igazítja helyre.

Illúzióim persze nincsenek…

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.