A vásárlóival együtt fogtak el egy zuglói drogterjesztőt a rendőrök

A rendőrök augusztus 15-én mentek ki a zuglói társasházi lakásba.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 24. 8:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogtak a rendőrök egy zuglói kábítószer-kereskedőt, valamint négy vásárlóját – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon hétfő reggel. Mint írták, a rendőrök augusztus 15-én mentek ki a zuglói társasházi lakásba, mert a gyanú szerint az ott lakó negyvenéves férfi kábítószerrel kereskedett. A rajtaütéskor a rendőrök a drogdíleren kívül négy másik embert is találtak a lakásban, akik kábítószert vásároltak.

A rendőrök mind a kereskedéssel gyanúsítható férfit, mind a birtoklással gyanúsítható négy vásárlót a helyszínen elfogták. A lakás átkutatása során többek között 239 darab kábítószergyanús tablettát, 95 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, 139 darab ampullát, dobozokban és befőttesüvegekben tárolt növényi származékokat, mérleget foglaltak le a rendőrök.

A bíróság a kábítószer-terjesztéssel gyanúsítható férfit augusztus 19-én letartóztatta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.