Feltörte a kocsit, a tulaj a hátsó ülésről nézte

Még vizsgálja az igazságügyi orvos ­­szak­értő, hogy tudatmódosult állapotban cselekedett-e a bűnöző.

2020. 08. 22. 13:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még vizsgálja az igazságügyi orvos ­­szak­értő, hogy tudatmódosult állapotban cselekedett-e az a bűnöző, aki fényes nappal betörte egy személygépkocsi ablakát, beült az első ülésre és kirámolta az értékeket. Közben pedig észre sem vette, hogy a jármű tulajdonosa a hátsó ülésen ül.

A rendhagyó büntettet G. Tamás augusztus 17-én 12 óra 40 perc körül követte el a Ferencvárosban, az Albert Flórián sétányon, ahol betörte az ott parkoló Peugeot jobb első ablakát és az autó műszerfalán lévő wifiroutert ellopta. A tolvaj nem észlelte, hogy rajta kívül más is ül a kocsiban, így tovább kutatott, a tulaj azonban nyakon csípte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A ferencvárosi nyomozók lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki az időközben, augusztus 19-én letartóztatott férfit. A nyomozás adatai szerint a betört ablaküveggel okozott kár eléri a negyvenezer forintot, és az autóban a routeren kívül napszemüveg és mobiltelefon is volt, amelynek összértéke hozzávetőlegesen kétszázezer forint. Így a lopással veszélyeztetett érték 240 ezer forintra tehető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.