időjárás 24°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo

Keresik a tapétavágóval kalauzra támadó utast

Kárpáti András
2020.08.16. 15:14
Keresik a tapétavágóval kalauzra támadó utast

– Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Dabasi Rendőrkapitányság – közölte a Police.hu. A jelenlegi adatok alapján a grafikán látható férfi péntek este a Lajosmizse–Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót nőt, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. A hölgy a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett. Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van.

A kalauzt megtámadó férfi 25 év körüli és 165-170 centiméter magas lehet

A bűncselekmény elkövetéskor khaki zöld színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt. A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon munkaidőben, vagy hívja a 06-29-360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.