Keresik a tapétavágóval kalauzra támadó utast

Nyomoz a rendőrség a férfi után, aki miután megvágta a kalauzt, leugrott a mozgó vonatról.

2020. 08. 16. 15:14
null
A kalauzt megtámadó férfi 25 év körüli, és 165-170 centiméter magas lehet.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Dabasi Rendőrkapitányság – közölte a Police.hu. A jelenlegi adatok alapján a grafikán látható férfi péntek este a Lajosmizse–Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót nőt, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. A hölgy a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett. Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van.

A kalauzt megtámadó férfi 25 év körüli és 165-170 centiméter magas lehet

A bűncselekmény elkövetéskor khaki zöld színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt. A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon munkaidőben, vagy hívja a 06-29-360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.