Mondja el véleményét a Gellért-hegyi közpark fejlesztéséről!

A fővárosi önkormányzat és a Budapest Fejlesztési Központ közösen méri fel, hogy milyen fejlesztésekre van szükség hosszabb és rövidebb távon azért, hogy a Gellért-hegyi közpark valamennyi szerepét 21. századi szinten tudja ellátni – írta Vitézy Dávid a Facebookon.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 08. 19. 15:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Gellért-hegy Budapest egyik szimbóluma, kevés várost találunk a világon akár csak hasonló adottságokkal. A Gellért-hegyi közparkot tömegek látogatják minden évben – külföldről és belföldről egyaránt. A park egyszerre természetvédelmi és rekreációs terület, a város tüdejének fontos darabja és évi több százezer turista célpontja. Szeretnénk, hogy valamennyi szerepét 21. századi szinten tudja ellátni, ezért Budapest főváros önkormányzata és a Budapest Fejlesztési Központ közösen méri fel, hogy milyen fejlesztésekre van szükség hosszabb és rövidebb távon – írta Vitézy Dávid a közösségi oldalán.

A Budapest Fejlesztési Központ igazgatója arra buzdít, hogy mondja el mindenki a véleményét azzal kapcsolatban, hogyan használják a Gellért-hegyi parkot, és mire lenne még szükség, valamint hogy mit gondolnak a park használói a sikló tervéről.

A kozossegitervezes.hu/gellert oldalon található kérdőívet szeptember 15-ig lehet kitölteni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.