Otthonában segítették világra az újszülöttet a mentők

Otthon indult be és zajlott le egy édesanya szülése, a Nyírbátori mentők az apukával közösen segítették világra a csecsemőt.

Forrás: Origo2020. 08. 07. 14:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnalban riasztották a Nyírbátori mentőket, mert egy 39. hetes kismamánál otthon indult meg a szülés. A mentők kiérkezéséig az apuka követte az mentésirányító instrukcióit – az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be az esetről.

Egészséges kisfiú született
Fotó: Facebook-OMSZ

Az újszülött hajas fejbőre már látható volt, amikor a mentők megérkeztek és átvették a szülés levezetését, és egy egészséges kisfiút segítettek világra. Időközben a speciális koraszülött-mentőegység is csatlakozott az ellátáshoz, ami után végül az anyát és a kis Gáborkát is stabil állapotban szállították kórházba az apa kíséretében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.