Pride-ra hangolva: hatalmas plakáttal lobbiznak Pikóék

Méretes szivárványos molinó díszíti Józsefváros Polgármesteri Hivatalának homlokzatát, amelyen a következő felirat díszeleg: „Mindenki önkormányzata”.  A Pikó András vezette önkormányzat így teszi egyértelművé, hogy Józsefváros vezetése is beállt a meleglobbi élharcosainak soraiba.

Forrás: ferencjozsef.blog.hu2020. 08. 07. 16:57
null
Fotó: ferencjozsef.blog.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ vezető nagyvállalatai, valamint a liberális médiumok lobbicunamija után nem kellett sokáig várni arra sem, hogy Józsefváros új vezetése is a szexuális másság promotálásában partner legyen. Néhány nappal a Budapest Pride Fesztivál megrendezése előtt ugyanis a VIII. kerület Polgármesteri Hivatalának homlokzatára felkerült egy nagy méretű szivárványos plakát, viszont ha a szimbólum nem lett volna elég árulkodó, akkor a „Mindenki önkormányzata” szlogen egyértelművé tette Pikó Andrásnak és csapatának értékorientáltságát.

Fotó: Ferencjozsef.blog.hu

Hogy a látványos liberális jelképhez mit szólnak a kerület lakói, feltehetően nem érdekli a balliberális polgármestert, hiszen a „haladó világ” prófétája már többször bizonyította, hogy ügyet sem vet a helyiek véleményére és nyugalmára. Emlékezetes ugyanis az Auróra utcai lakóinak esete, akiknek nyugalmát már évek óta zavarta az Auróra Kioszk kocsma körüli mindennapos hangoskodás, valamint az elviselhetetlen kosz és az egész utcában terjengő bűz. Nem mellesleg a környéken a közbiztonság helyzete is jelentősen romlott. Pikó viszont mindennek ellenére a szórakozóhely maradásáról döntött, ugyanis az Auróra Közösségi Ház ad otthont számos, Soros nevéhez köthető szélsőbaloldali civil szervezetnek, sőt a Budapest Pride melegfelvonulást is innen szervezik.

Vírusok Jönnek-mennek, a Pride marad

Míg a kormány a járványhelyzetre tekintettel lemondta a Szent István napjához köthető állami programsorozatot és tűzijátékot, addig a Budapest Pride szervezői elérték a 25. jubileumi fesztivál megtartását. Bár a nagy felvonulás elmarad, helyette 37 kisebb programmal örvendeztetik meg az esemény résztvevőit.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.