időjárás 19°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Egy vállalkozó halálával viccelődött a kutyapárt elnöke 

Nagy Orsolya
2020.09.25. 14:25
Egy vállalkozó halálával viccelődött a kutyapárt elnöke 

Egy háztűzben halálra égett vállalkozó tragédiájával viccelődött Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke a közösségi oldalán. A viccpárt hegyvidéki képviselője a tragikus esetről szóló egyik cikket osztotta meg ízléstelen stílusban. 

Hegyvidék, ahol jó égni! – kommentálta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt hegyvidéki önkormányzati képviselője az ittlakunk.hu cikkét, amiben amúgy maga is nyilatkozik. A viccesnek gondolt felütéssel megosztott történet azonban korántsem ad okot mosolyra.

„Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke egy ember szörnyű halálával viccelődik.

Ilyet épeszű ember biztosan nem tesz. Valóban alkalmas arra ez az ember, hogy a Hegyvidéken élőket képviselje?”

 

– reagált lapunknak a Hegyvidéki Fidesz, amely még csütörtökön Facebook-posztjában azt írta: a Kétfarkú Kutyapárt elnöke és Kovács Gergely hegyvidéki önkormányzati képviselő a közösségi oldalain hetek óta azt sugallja egyik képviselőtársunkról, hogy bűnrészes gyilkosságban és okirathamisításban.

– A képviselő-testületi ülésen lehetőséget kapott arra, hogy egyenesen válaszoljon a kérdésre: valóban ezekkel a bűncselekményekkel vádolja-e képviselőtársunkat. Kovács Gergely azonban gyáva és sunyi módon – mint már annyiszor – ezúttal is csak mellébeszélt – reagált Kovács vádjaira a Hegyvidéki Fidesz. A kormánypárt hozzátette:

csak éjjel bátor, a monitor előtt, de szemtől szemben már nem volt mersze nyíltan válaszolni az egyszerű kérdésre.

 

Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy önös politikai érdektől vezérelve hazudott. – Ez a stílus eddig nem volt jellemző a Hegyvidék közéletére. Sajnos Kovács megjelenésével ez megváltozott – szögezte le a Hegyvidéki Fidesz.

Az ittlakunk.hu a cikkében azt írja: a nyár végén rejtélyes módon, gyors egymásutánban négyszer gyulladt ki az a Baranya megyei kúria, amelyben a második alkalommal bennégett a tulajdonosa, Mészáros István – a tragikus esetről a minap tudósított a Dunántúli Napló, illetve az Átlátszó.

 

Az ittlakunk.hu előzményként megemlíti: az egykor a Sauska család által építtetett kúriában augusztus 8-án volt az első tűz, akkor csak az egyik szoba, egészen pontosan a kanapé égett; a tűzoltók az ajtó betörése után a fürdőszobában bukkantak a zavartan viselkedő Mészárosra. 10-én már az egész tetőszerkezet lángolt, s a kiérkező tűzoltók a tető beszakadása után bukkantak Mészáros holttestére. Nem tudni, hogy a halál a tűzvész előtt vagy által következett be. A halálos tragédia másnapján és harmadnapján mindenesetre ismét kigyulladt a kúria, így persze fölmerül a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.