Íme a gengszterbaloldal – Kocsis Máté a kispesti botrányról

A pénzért és a hatalomért ezek a gazemberek mindenre képesek – írta a Fidesz frakcióvezetője.

2020. 09. 27. 14:01
null
Kocsis Máté Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője, a párt budapesti elnöke a Facebook-oldalán reagált a Hír TV Informátor című műsorában elhangzottakra. – A koronatanú névvel és arccal vállalta, hogy feltárja az igazságot a baloldali alvilágról, a százmilliós lopásokról, a kábítószeres Lackner Csabáról és bűntársairól – összegezte Kocsis a látottakat.

Mint ismert, a Hír TV műsorában megszólalt V. Ákos, aki maga is látta Lackner Csaba és a kispesti szocialisták züllését, a férfi a baloldal sofőrjeként dolgozott a XIX. kerületben. V. elmondta, hogy ő vitte a bulikba Lacknert és másokat, emellett az eseményeken is jelen volt. Kijelentette: a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételek, amelyeken Lackner a maga és helyi baloldal korrupciógyanús ügyeiről mesél, hitelesek. A szövegek valóban így hangzottak el.

Ezzel kapcsolatban Kocsis Máté kiemelte: feltűnően nagy a hallgatás a baloldali korrupciós ügyben. Hozzátette: „hallgat Gyurcsány, lapít a Momentum, Karácsony sunnyog, az MSZP cinkosan félrenéz, a baloldali média falaz”.

– A bűnszervezet tehát vidáman működik, következmények megint nem lesznek, mert náluk az ismeretlen. A pénzért és a hatalomért ezek a gazemberek mindenre képesek. Nincs két baloldal! – emelte ki a frakcióvezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.