Márki-Zay Péter Kocsis Máté telefonszámáért állt sorban

Kocsi Máté telefonszámáért állt sorban Márki-Zay Péter, miközben a baloldali jelölt Bíró László mellett kampányolt.

2020. 10. 03. 12:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, hogy Márki Zay-Péter egyik vágya az, hogy Kocsis Mátéval beszéljen telefonon.

https://www.facebook.com/kocsismate/posts/10158123234148241

Szombat reggel el is hárult az akadály a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke kívánsága elől, mivel a szerencsi piacon találkozott a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével, aki éppen Koncz Zsófia, a kormánypártoknak az október 11-i időközi választáson indított jelöltje mellett kampányolt. Kocsis Máté az esetről szóló Facebook-bejegyzésében azt írta, ha Márki-Zay felhívja, „azt mindenképpen megkérdezném egyszer tőle, hogy Koncz Feri barátom tragikus halálát hogyan volt képes összehozni a “szerencse” fogalmával. Korábban azt mondta, hogy ez csak szóvicc volt Szerencs városával, de ez nem elfogadható. Egy bocsánatkérés a minimum lenne”. Kocsis Máté kitért a baloldal közös jelöltje körüli visszásságokra is, szerinte a hódmezővásárhelyi polgármester “arra is válaszolhatna, miért kampányol annak a Bíró Lászlónak, aki az elsíbolt uniós pénzből nem fizette ki a kiskeresetű varrónőket. Szégyen. Hívjon csak Márki-Zay„. Márki-Zay Péter korábban a közösségi oldalán jelentette be, hogy ezen, valamint a jövő szombaton személyesen kampányol az antiszemita és rasszista kijelentéseiről elhíresült Bíró mellett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.