A baloldal közreműködésével zajlik a Soros-terv végrehajtása

Az EP szerint a bevándorlás alapvető emberi jog, a migránsokat pedig szét kell osztani a tagállamok között.

Veres László István
2020. 12. 19. 13:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten az Európai Parlament (EP) két „tőrőlmetszett, feketeöves bevándorláspárti” határozatot fogadott el – kezdte szombati sajtótájékoztatóját Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője szerint ezek a határozatok kimondják, hogy a bevándorlás – beleértve az illegális bevándorlást is – alapvető emberi jog, továbbá, hogy az Európai Unióba érkező migránsokat – akár az áttelepítés módszerével – szét kell osztani a tagállamok között, illetve még jogerős tagállami döntést követően is gyakorlatilag megszüntetik a kitoloncolási eljárásokat. – Ezt az ijesztő és szürreális döntést a magyar baloldali EP-képviselők boldogan és lelkesen megszavazták – nyomatékosította Deutsch Tamás. Hozzátette,

fokozatosan és kíméletlen következetességgel zajlik a Soros-terv megvalósítása, amelyhez a hazai baloldal is elkötelezetten, lelkesen asszisztál. – Bár a szavak szintjén mást mondanak, ám nincs egyetlen egy olyan európai parlamenti szakbizottsági döntés vagy plenáris határozat, ahol a DK vagy a Momentum képviselői ne a betelepítést támogatnák – jelentette ki az EP-képviselő.

Hozzáfűzte, a baloldali képviselők tettei arra következtetnek, hogy – a magyar polgárok elsöprő többségének álláspontjával szemben – le akarják bontani azokat a védelmi eszközöket, amelyek eddig megkíméltek minket az illegális bevándorlástól, és annak következményeitől. A Fidesz véleménye ezzel szemben az, hogy véget kell vetni annak a „rossz álomnak”, hogy Európa bevándorló kontinenssé váljon.

Deutsch Tamás kitért rá, hogy az unió statisztikai hivatala, az Eurostat adatai sem támasztják alá azokat a reményeket, amelyeket a bevándorlás nélkülözhetetlensége mellett érvelők szoktak felhozni.

– A tömeges, illegális bevándorlással járó milliónyi bajt elkerülő állapot addig marad fenn Magyarországon, amíg a Fidesz-KDNP pártszövetség kormányoz. Ahogy a balliberális erők kerülnének kormányra, ennek a helyzetnek vége szakadna.

Ők ugyanúgy beengednék a migránsokat hazánkba, ahogy más európai baloldali kormányok is beengedik a bevándorlókat saját országaikba. Ezzel nálunk is megjelenne a mindennapi terrorfenyegetettség – jelentette ki a fideszes politikus.

A Magyar Nemzet kérdésére válaszolva közölte, a 34 millió migráns lakáshoz juttatásának, szociális segélyezésének és állampolgársággal valamint szavazati joggal felruházásának akcióterve őt arra a tájékozódási futóra emlékezteti, aki a rajt után azonnal a rossz irányba fordul, és hiába szembesül ezzel rövid időn belül, ahelyett, hogy visszafordulna, inkább nagyobb sebességre kapcsol, és úgy rohan tovább a helytelen irányba. Hozzátette,

az illegális bevándorlók integrálásnak elképzelése tévedés, véleménye szerint az európai romaintegrációra kéne több energiát fordítani, hiszen közel hat és fél millió, döntően mélyszegénységben élő roma van az Európai Unió területén.

– Ugyancsak több millió őshonos nemzeti kisebbségi állampolgár él a kontinensen, akik jogainak garantálására az uniónak továbbra sincs kész stratégiája – tette hozzá.

Lapunk azt is megkérdezte, mi a véleménye Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármesterének zsidózásáról. Deutsch Tamás kifejtette, a baloldali véleményformálók szerint ma Magyarországon a hozzájuk köthető politikus vagy közéleti szereplő bármit is mond, az nem tekinthető antiszemita megnyilvánulásnak, szerintük ilyesmiket csak jobboldaliak mondhatnak, vagy ha nem is mondanak, akkor gondolnak.

Kérdésre válaszolva közölte: Szájer József megüresedett európai parlamenti helyének betöltésére a szokásos jogi eljárás megindult, a képviselő aláírta lemondólevelét és a lemondást az EP elnöke is bejelentette a múlt heti plenáris ülésen. A mandátumra a Fidesz-KDNP 2019-es európai parlamenti listáján szereplők közül kell valakit jelölni.

Deutsch Tamás megerősítette, hogy az EP európai néppárti képviselőcsoportjának elnöksége módosítani fogja a frakció működési szabályát. Mindezt úgy kommentálta: eljött az ideje, hogy a szólóban kiróható büntetéseket immár a kollektív büntetések elve is erősítse az Európai Néppártban (EPP). Azt mondta:

a néppárti frakció többsége régóta része az EP bevándorláspári többségének. Úgy folytatta: a Fidesz azt szeretné, ha a néppárt a világos alapértékeit és az azokra épülő egyértelmű programokat képviselné az Európai Parlamentben.

– A Fidesz ezt teszi a bevándorlás kérdésében, hiszen a néppárt programja következetesen kiáll az illegális bevándorlás ellen, a külső határok védelméért, és elutasítja az áttelepítés kérdését – mondta. Kiemelte: az Európai Néppárt jövője a kérdés. – Abban van véleménykülönbség, hogy lehet-e a baloldal, a liberális oldal és a centrum felé haladó, sodródó néppárti politikát folytatni, ami láthatóan az EPP gyengüléséhez, választási eredményeinek romlásához vezet – vélekedett Deutsch Tamás.

A kormánynak az önkormányzatokra vonatkozó adó- és díjemelési tilalmáról szólva hangsúlyozta: azok egyaránt érintik a fideszes és nem fideszes helyhatóságokat is. Kiemelte:

a baloldallal szemben a Fidesznek nem az adóemelés és a megszorítás a célja, hanem az emberek terheinek csökkentése.

Azt mondta: attól nem lesz jó az önkormányzatnak, hogy pluszterheket rak a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetben levő gazdasági társaságok, és polgárai nyakába. – A Fidesz az emberek pártján áll –tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.