Diplomatának hazudta magát a cigarettát csempésző Legény Zsolt

Már az is nagy hiba az MSZP-s Legény Zsolt részéről, hogy cigarettát próbált Ukrajnából Magyarországra csempészni, az pedig különösen nagy, hogy amikor a hatóság gyanút fogott, ő diplomatának hazudta magát.

Kerékgyártó György
Forrás: Facebook2020. 12. 13. 16:27
null
Cigarettacsempészeten bukott meg Ukrajnában Legény Zsolt, az MSZP egyki erős embere, aki azonnal kilépett a pártból Forrás: MSZP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kénytelen volt lemondani az MSZP-ben betöltött minden tisztségéről Legény Zsolt, a párt képviselője, miután az ukrán határvédelem csempészésen érte.

Legény Zsolt szép karriert futott be a szocialista pártban, egészen az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökségéig vitte – meglehetősen visszás, hogy ilyen múlttal kellett szembe kerülnie a törvénnyel.

 

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára videóközleményben alkotott véleményt a történtekről.

Az államtitkár elsősorban azért bírálta a volt képviselőt, mert az a beregszászi konzulátus munkatársának adta ki magát, amikor az ukrán hatóság előtt igazolnia kellett magát.

Menczer Tamás hangsúlyozta, hogy Legény Zsolt az MSZP kérésére kapott diplomata-útlevelet, márpedig – mint fogalmazott – a pártot az egész baloldallal együtt közismerten Gyurcsány Ferenc irányítja. Fontos lenne tudni, kiket érint még a csempészbotrány, az abból származó milliókból hányak kaptak, és hányan akartak kapni – hangzott el a videóban. Menczer

Tamás megismételte: – nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.