Halálosan megfenyegették a fideszes polgármestert

Névre szóló akasztófa fogadta Rimóczi Sándor Vilmost, Nagytarcsa városvezetőjét karácsonykor.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 12. 29. 9:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magam részéről szeretem az akasztófa-humort, de ami a Községháza előtti téren történt december 26-án este, az cseppet sem humoros. Valaki ugyanis egy akasztófával kívánt számomra boldog karácsonyt – kezdte írását Facebook-bejegyzésében Nagytarcsa polgármestere. Rimóczi Sándor Vilmos kiemelte: ez mégiscsak egy olyan jelkép, amely alkalmas a nyugalom megzavarására, sőt

„megítélésem szerint még életveszélyes fenyegetés céljára is, mely a nevesítés ellenére nemcsak engem, hanem a családomat is érinti”.

– A döntéseimmel kapcsolatos véleménynyilvánításnak számos más eszköze is létezik, amelyekkel a kedves adakozó élhetett volna – tette hozzá a városvezető, aki feljelentést tett a rendőrségen.

[embed]https://www.facebook.com/rimoczisandorvilmos/posts/757302164876872[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.