Ma is korán keltek a kormánytagok

A magyar kormány tagjai már hajnalban talpon voltak. Orbán Viktor az operatív törzs ülésén kezdett.

Magyar Nemzet
2020. 12. 18. 9:55
ORBÁN Viktor; PINTÉR Sándor
Budapest, 2020. szeptember 12. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) és Pintér Sándor belügyminiszter a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ülésén a Belügyminisztériumban 2020. szeptember 12-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány politikusai közösségi oldalaikon számoltak be hajnali teendőikről. A miniszterelnök szokása szerint az operatív törzs ülésével kezdte a napot, a Facebookra feltöltött képei szerint a Belügyminisztériumba érkezésekor Pintér Sándor belügyminiszter fogadta. Az ülésen a képek tanúsága szerint részt vett Müller Cecília, országos tiszti főorvos is.

A miniszterelnök fél nyolctól a Kossuth rádió reggeli műsorában ma is beszámolt arról, hogy mi hangzott el az operatív törzs reggeli ülésén. Az erről szóló tudósításunkat ITT olvashatják.

Németh Szilárd is korán reggel autóba ült a közösségi oldalára feltöltött képek szerint. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára már hajnali öt óra tájt az M5-ös autópályán haladt a déli határ felé. A kormánypárti politikus végül Kelebiáról jelentkezett, ahol Bakondi Györggyel együtt a migrációs helyzetről tartottak sajtótájékoztatót. Bejegyzésében megköszönte a magyar rendőröknek és honvédeknek, hogy az ünnepek alatt is helytállnak, és óvják a magyar emberek biztonságát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.