Orbán Viktor Európa negyedik legbefolyásosabb politikusa

Varga Judit, igazságügyi miniszter, a Facebook-oldalán közölte az elismerésről szóló hírt.

Forrás: Facebook2020. 12. 07. 12:51
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben az ellenzék szerint az uniós vétó miatt a magyar miniszterelnök végképp elszigetelődött az Unióban, eközben a kormánypárti elfogultsággal éppen nem vádolható Politico ma

Európa negyedik legbefolyásosabb politikusának választotta Orbán Viktort, aki ezzel megelőzi a listán többek között a francia elnököt

- húzta alá bejegyzésében a tárcavezető.

Miközben az ellenzéki szivárványkoalíció tagjai napok óta azzal riogatnak, hogy a miniszterelnök ki akarja vezetni hazánkat az Unióból, eközben Orbán Viktor folyamatosan egyeztet az Unió és a tagállamok vezetőivel, hogy a magyar érdekek maradéktalan figyelembe vételével szülessen megállapodás az uniós költségvetésről és a helyreállítási alapról – emelte ki Varga Judit.

Tudják: “Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.” – zárta szavait az igazságügyi miniszter.

Az említett posztot itt tekinthetik meg:

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/photos/a.2025259724159640/3938638046155122

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.